Καυσόξυλα για το τζάκι & την σόμπα

ΚΑΥΣΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Όλα μας τα καυσόξυλα είναι στεγασμένα και στοιβαγμένα στις εγκαταστάσεις μας προκειμένου να μη μαζεύουν υγρασία και να διανέμονται στους πελάτες μας το ταχύτερο δυνατό. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία στεγνών- καλοκομμένων καυσόξυλων τα οποία ζυγίζονται μπροστά σας και παραδίδονται στον χώρο που επιθυμείτε δωρεάν. Όλα τα καυσόξυλα που προσφέρουμε προέρχονται από νόμιμη υλοτομία.

Διαθέτουμε Μαλακά Καυσόξυλα

Τα μαλακά καυσόξυλα είναι η οξιά και το πεύκο, ενδείκνυται για γρήγορο άναμμα της φωτιάς και για μικρότερης διάρκειας φωτιά.

ΟΞΙΑ

Η οξιά έχει εύκολη καύση και μας δίνει μεγάλη φλόγα και θερμότητα, χωρίς πολύ καπνό. Την συνιστούμε για ενεργειακά τζάκια.

ΠΕΥΚΟ

Το πεύκο χρησιμοποιείτε κυρίως για προσάναμμα. Ανάβει εύκολα και γρήγορα, αλλά λόγω της ρετσίνας που έχει ελευθερώνει περισσότερο καπνό. Έχει μεγάλη θερμαντική απόδοση και εντυπωσιακή φλόγα

Διαθέτουμε Σκληρά Καυσόξυλα

Τα σκληρά καυσόξυλα είναι η ελιά και η δρυς, ενδείκνυται για μεγαλύτερης διάρκειας φωτιά καθώς είναι βραδύκαυστα και ανάβουν πιο δύσκολα από ότι τα μαλακά καυσόξυλα. Είναι καταλληλότερα για τζάκια που είναι αναμμένα όλη την ημέρα.

ΟΞΙΑ

Η ελιά καίγεται αργά λόγω του ότι είναι σκληρό ξύλο και είναι το μοναδικό που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον κορμό αλλά και την ρίζα. Είναι ιδανική για τα τζάκια που είναι όλη την ημέρα αναμμένα.

ΔΡΥΣ

Η δρυς ανήκει στα σκληρά ξύλα, καίγεται αργά και χωρίς μεγάλη ένταση. Προτείνουμε την χρήση της μαζί με οξιά ή πεύκο γιατί δεν αρπάζει εύκολα.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

.

ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ & ΚΑΡΤΑ

.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

.

Παραγγελία Καυσόξυλων

Παραγγείλετε σήμερα το είδος και την ποσότητα των καυσόξυλων που επιθυμείτε είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικώς είτε μέσω επίσκεψης στον χώρο μας.

ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ : 6976921165

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Μαρίνος Αθανασόπουλος